facetwp template

Voor diegenen die een extra dimensie willen geven aan het bezoek van Lighttown Blues Festival, zijn er twee soorten VIP-tickets te koop. Met een regulier VIP-ticket heb je toegang tot ons exclusieve VIP-deck, met natuurlijk perfect zicht op het hoofdpodium, krijg je 10 consumptiemunten en een welkomstdrankje. Ook maak je gebruik van je eigen snelle ingang naar het festival, krijg je een kluisje (muv de borg) om je spullen in op te bergen en wordt er gezorgd voor een bar op het VIP-deck, dus iedereen kan daar snel zijn bier halen! Op het VIP-deck is een muntenbalie aanwezig, maar er kan daar ook met cash of pin betaald worden. En last but not least: ook voor hapjes wordt gezorgd!

VIP-Ticket
Prijs: € 99 (excl. servicekosten), verkoop via www.ticketmaster.nl
1. Toegang tot het exclusieve VIP-deck, met goed zicht op het hoofdpodium;
2. 10 consumptiemunten;
3. Welkomstdrankje;
4. Eigen snelle ingang naar het festival; 
5. Kluisje om je spullen op te bergen, na betaling van de verplichte borg van € 5;
6. Eigen bar op het VIP deck, dus de mogelijkheid om snel bier te halen tegen betaling van cash, pin of munten;
7. Muntenbalie op het VIP deck;
8. Inclusief hapjes.

Wil je nog een stapje verder? Dat kan in de BB King Lounge! In deze speciale lounge, die zich ook op het VIP-deck bevindt en vanwaar dus ook goed zicht is op het hoofdpodium, staan 4-persoons privé tafels. Aan elke tafel kan onbeperkt drank (bier, wijn en frisdrank) genuttigd worden en let op: je drank wordt bezorgd door een persoonlijke ober! In de BB King Lounge bevindt zich verder een garderobe en iedereen alhier krijgt een persoonlijk toegangspasje en een lanyard. Het festival komen ook zij binnen via een eigen snelle ingang, en iedereen krijgt een welkomstdrankje. En natuurlijk zijn er ook in de BB King Lounge volop hapjes aanwezig. Daarnaast is er een exclusief drankaanbod (tegen betaling) en uiteraard kan er tegen een meerprijs ook voor meer dan vier personen een VIP-tafel geboekt worden. 

VIP-Tafel in de BB King Lounge
Prijs: € 950 (incl. servicekosten), verkoop via vip@loudnoise.nl, voor een 4-persoonstafel
Meerprijs per persoon: € 175 
1. Eigen tafel gedurende het hele festival, met goed zicht op het hoofdpodium;
2. Onbeperkt drank*;
3. Persoonlijke bediening aan tafel;
4. Ook toegang tot het exclusieve VIP Deck;
5. Welkomstdrankje; 
6. Persoonlijk toegangspasje en lanyard;
7. Eigen snelle ingang naar het festival;  
8. Garderobe in BB King Lounge;
9. Inclusief hapjes.

*bier/fris/wijn, met uitzondering van exclusief aanbod 

Tot slot is het voor bedrijven en relaties mogelijk om op maat gemaakte VIP-pakketten te reserveren. Denk hierbij aan sponsormogelijkheden via hekwerkbanners, advertenties en merchandise. Voor het boeken van een tafel in de BB King Lounge danwel het aanvragen van een op maat gemaakt VIP-pakket moet er een mail gestuurd worden aan vip@loudnoise.nl. Reguliere VIP-tickets zijn te koop via Ticketmaster.