facetwp template

Ondanks dat het Lighttown Blues festival niet doorgaat, kunnen bluesliefhebbers terecht in De Pul in Uden voor een show van Kenny Wayne Shepher en Hoodoo Monks.

Voor bluesliefhebbers is dit een intieme, niet te missen avond met een van de beste muzikanten uit het genre… Kenny Wayne Shephard in De Pul! Op zijn zevende kreeg de kleine Shephard voor het eerst een gitaar in zijn handen, die hij daarna niet meer heeft losgelaten.

Inmiddels behoort hij tot de top van de internationale blues- en bluesrockscene. Sinds zijn doorbraak verkocht Shepherd miljoenen albums en scoorde hij talloze hits in de VS. Van de hedendaagse bluesgitaristen is hij misschien wel degene die het meest in de voetsporen is getreden van de legendarische Stevie Ray Vaughan.

Shepherd keert terug naar zijn roots met zijn keuze voor nummers van muzikanten die hem inspireerden toen hij gitaar leerde spelen: B.B. King, Bo Diddley, Stevie Ray Vaughan en Freddie King. Het resultaat is een onvervalste blues, waarmee hij in grote stadions staat over de hele wereld. In De Pul houdt Shephard het klein; een unieke ervaring.

Let op: omdat dit een ander evenement is, kun je je oude Lighttown Blues tickets NIET inwisselen voor deze show.

Tickets haal je via Ticketmaster en kosten 29 euro in de voorverkoop. Koop je ticket hier.