facetwp template

Eindhoven is een nieuw festival rijker. En wat voor één! Met niemand minder dan Supersonic Blues Machine (featuring Eric Gales & special guest), Mike Zito, Kenny Wayne Shepherd, Layla Zoë, Aaron Keylock, Revel in Dimes en Hoodoo Monks staat Klokgebouw Eindhoven op 3 november 2017 helemaal in het teken van de gitaarblues. Maar liefst acht bands zullen er optreden tijdens Lighttown Blues, verdeeld over twee podia. En om de shows in de grote zaal helemaal in stijl te kunnen beleven, zijn er voor Lighttown Blues Festival ook twee soorten VIP-kaarten te koop. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om met je vrienden of collega’s een eigen tafel te boeken in de speciale BB King Lounge. Details over de VIP-arrangementen kun je hieronder lezen. De kaartverkoop van zowel de reguliere als de twee soorten VIP-tickets is nu van start.

In 2015 ontstond bij Texas bluesrocker Lance Lopez, producer/bassist Fabrizio Grossi en drummer Kenny Aronoff, het idee om hun krachten te bundelen. Zo werd binnen no time de Supersonic Blues Machine geboren. Begin 2016 kwam hun uitstekende album ‘West of Flushing, South of Frisco’ uit. Met de Supersonic Blues Machine feat. Eric Gales haalt Lighttown Blues een dynamische combinatie van rock, funk en blues naar Eindhoven en wordt het publiek zonder twijfel een opwindende set vol dampend vette bluesrock voorgeschoteld! De naam van de special guest blijft nog even geheim, maar dat het gaat knallen staat vast.

Ook de Amerikaanse gitarist, zanger en songwriter Kenny Wayne Shepherd zal zijn opwachting maken op Lighttown Blues. De muzikant staat al ruim twee decennia met zijn band aan de top van de internationale blues- en bluesrock scene. Kenny Wayne Shepherd en zijn band staan garant voor blazend gitaarwerk en rockende grooves. Een must see voor iedere bluesrock liefhebber.

De volgende acts zijn ook bevestigd voor Lighttown Blues: Mike Zito, Layla Zoë, Aaron Keylock, Revel in Dimes en Hoodoo Monks. In totaal spelen er acht bands tijdens het festival.